22/7/11

Ο συνδικαλισταράς

Από την ΓΝΩΜΗ
«ΕΣΦΑΞΑΝ» τους καθηγητές, που δεν ανήκουν, όχι στο ΠΑΣΟΚ συνολικά, αλλά στο περιβάλλον του συνδικαλισταρά, που εκλέχτηκε τρίτος αναπληρωματικός στο ΔΣ της ΟΛΜΕ, έτσι για επιβράβευση του ότι κινείται ελεύθερος με χρηματική εγγύηση, για το γνωστό σκάνδαλο των πλαστών πτυχίων. Του δίνει περισσή δύναμη το αξίωμα του γραμματέα της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Άρτας και νομίζει, ότι για να παίζει τα προσωπικά του παιχνίδια υπάρχει το ΠΑΣΟΚ, η κυβέρνηση και οι υπηρεσίες.

Η ΟΡΓΗ των καθηγητών όλων των χώρων είναι δεδομένη και την πρώτη αντίδραση την αναμένουμε απ’ τους καθηγητές της ΔΑΚΕ, ένας εκ των οποίων μου έλεγε ότι πρωτοφανές αυτό που έγινε. Γιατί και άλλες φορές έχουν γίνει κομματικές παρεμβάσεις, αλλά όχι αυτό το πράγμα. Κι όμως μπορεί ο συνδικαλισταράς, να κάνει τα πάντα. Έχει και τέτοιες δυνατότητες. Δυστυχώς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ στην 4η σελίδα της «Γ» και για το μεγάλο κατόρθωμά του, να εκλεγεί τρίτος αναπληρωματικός στο ΔΣ της ΟΛΜΕ και έκανε δηλώσεις, λες και εκλέχτηκε πρόεδρος. Και το σημαντικό! Στις δηλώσεις που έκανε λέει, ότι θα σταθεί στο πλευρό όλων των καθηγητών. Αφού είναι συνηθισμένος στις δηλώσεις επί παντός του επιστητού, δεν κάνει και μια δήλωση για τα πλαστά πτυχία, που γέμισαν όλη την Ελλάδα και με δική του υπογραφή.

ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ αλήθεια αυτό που έμαθα, τότε το πράγμα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Μου είπαν ότι τοποθετήθηκε διευθυντής σε σχολείο, μέσα στην πόλη της Άρτας. Κι αν κι αυτό, δεν κάνει ακόμη και τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ να αντιδράσουν, τότε τι πρέπει να κάνει περισσότερο, ο υπόδικος συνδικαλιστής;

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τυπικό ψωραλέο κομματόσκυλο.

Copyright © 2014 frizArta | Designed With By Blogger Templates
Scroll To Top