23/7/11

Η μαλακία πάει σύννεφο

Η ταμπέλα του αριστερού χρόνια τώρα έχει γερή κονόμα στην Ελλάδα.
Η μαλακία πάει σύννεφο και τι άλλο θα μπορούσε να κάνει τόσα χρόνια κάποιος από το να ακούει και να καταπίνει τις αριστερομαλακίες του κάθε βολεμένου που παίζει το παιχνίδι των αφεντικών του.
Η σχέση ταραμά και τελεμέ είναι ακριβώς ίδια με την σχέση των τσιπροειδών με την αριστερά.
Ας δούμε αναλυτικά την επαναστατική πράξη των κουλών βολεμένων εγκεφάλων που το παίζουν αριστεροί.

Επιστολή στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια απέστειλε σήμερα ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς Αλέξης Τσίπρας, με την οποία του γνωστοποιεί την απόφαση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ να μην παρευρεθεί στην εκδήλωση για τον εορτασμό της επετείου της αποκατάστασης της Δημοκρατίας.


Το πλήρες κείμενο της επιστολής:


«Εξοχότατε κύριε Πρόεδρε,


Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να σας γνωστοποιήσω την απόφαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, να μην παραβρεθούμε στη φετινή εκδήλωση για τον εορτασμό της επετείου αποκατάστασης της Δημοκρατίας.
(χεστήκανε κι η βάρκα γέρνει πασοκικά)


Όπως πολύ καλά γνωρίζετε, η Δημοκρατία δεν είναι μία έννοια αφηρημένη, αλλά άρρηκτα συνδεδεμένη με τον ίδιο το λαό και την κυριαρχία του.
(μιλάμε για την ανακάλυψη των αιώνων, μα πως το σκεφτήκατε;)


Και όσο ο λαός μας, που μήνες τώρα στέλνει ηχηρό μήνυμα από όλες τις πλατείες των πόλεων, φιμώνεται και παραμένει στο περιθώριο, αυτή η εορτή ούτε νόημα θα έχει, ούτε περιεχόμενο.
(καλέ για πρώτη φορά φιμώθηκε ο λαός, σιγά θα σπάσετε κανένα μανικιούρ από την τσαντίλα.)


Η Δημοκρατία μας φέτος δεν εορτάζει.
(Όταν πηγαίνατε και γελάγατε εις βάρος των μαλάκιδων γιόρταζε;)


Υποφέρει εξαιτίας της πλήρους και άνευ όρων παράδοσης της χώρας μας από την κυβέρνηση, στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, προκαλώντας φτώχεια, ανεργία και απελπισία στην πλειοψηφία των συμπολιτών μας.
(καλέ ανακάλυψαν οι αριστεροί τσιπροκονομιστάδες οτι υπάρχει ανεργία και απελπισία στον λαό. )


Πονάει από τα ισχυρά πλήγματα που επέφεραν μεθοδεύσεις που παρακάμπτουν τη λαϊκή κυριαρχία και δρομολογούν οδυνηρές εξελίξεις ερήμην του λαού.
(μέχρι χτες δεν υπήρχε παράκαμψη της λαϊκής κυριαρχίας, ήταν όλα μέλι γάλα)


Δακρύζει εξαιτίας των τριών χιλιάδων δακρυγόνων που οι εντεταλμένες αστυνομικές δυνάμεις εκτόξευσαν στις 29 Ιουνίου σε ειρηνικούς διαδηλωτές, προκαλώντας ανήκεστες βλάβες σε συμπολίτες μας.
(εκτος από την ψευτοδημοκρατία που είσαστε το  απαραίτητο δεκανίκι της εις βάρος του λαού, δακρύζει και η αριστερά στην οποία έχετε προκαλέσει ανήκεστον βλάβη με τα καμώματά σας τόσα χρόνια για να στηρίζετε το βαθύ παρακράτος.)


Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,


Για τους παραπάνω λόγους οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, δεν θα παραβρεθούν στο Προεδρικό Μέγαρο, όπως άλλωστε αποφάσισαν να πράξουν και πολλοί από τους αντιστασιακούς του αντιδικτατορικού αγώνα.
(εδώ και χρόνια έπρεπε να απέχετε από τέτοιου είδους καραγκιοζιλίκια, αλλά η "αριστερή" σας κονομοκουλτούρα σας έκανε φιλιππινέζες από την εποχή του μπαμπά Αντρέα)


Εύχομαι και ελπίζω να είναι η πρώτη και η τελευταία φορά που η συνείδησή μας μας υπαγορεύει μια τέτοια απόφαση.
(Στο κόλπο θα είσαστε πάντα γι αυτό αφήστε τις ευχές, απλά τώρα μετράει επικοινωνιακά αυτή η κίνηση)


Εύχομαι και ελπίζω η δημοκρατία να μην είναι το πρώτο θύμα της ζοφερής αυτής κρίσης που βιώνει η χώρα και ο λαός μας.
(Καημενούλη αριστερέ του κώλου, αν αυτό που ζεις τόσα χρόνια είναι δημοκρατία τότε και η κυρία που συνοδεύεις στην φωτό είναι ο ΙΒΑΝ ο τρομερός.)


Αθήνα, 23 Ιουλίου 2011


Με εξαιρετική τιμή,
(τιμή στον προσκυνημένο;)


Αλέξης Τσίπρας» ο αριστερός

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η μαλακία πάει συνεφο..

όταν κατέβεις απο το δικό σου σύνεφο θα βρείς στο περβάζι του σπιτιου σου τις υπογραφές των πατριωτών του ΛΑΟΣ και της ΝΔ που ψηφισαν το Μνημονιο.

Οσο για τις μαλακίες των αριστερων ειναι ανέξοδες και μη επιλίψιμες στο σημερινό ξεπούλημα της χώρας σου που στηριζεται αποκλειστικά στους πατριώτες σαν εσένα.

Καλά κάνουν οι αριστεροί και δεν πάνε στο πάρτυ του Παπούλια πουυπέγραψε το μνημονίο. Όταν ανοίξεις τα μάτια σου θα δείς ότι αυτοί που πήγανε(καρατζαφερηδες και λοιπόί πατριώτες) απλά πίνουν στη υγειά σου..

frizArta είπε...

Ναι σε όλα πατριώτη. Που να κάθεσαι τώρα να διαφωνείς με την αριστεροσύνη την δική σου και του τσίπρα, θα πέσει η λαϊκή κυριαρχία να μας πλακώσει.
Μπεεεεεεεεεεεεε

Copyright © 2014 frizArta | Designed With By Blogger Templates
Scroll To Top