5/10/14

Αίσχος και έκτροπα στο φεστιβάλ νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ



Με το σύνθημα “ Στους δρόμους της ανατροπής σμιλεύουμε το μέλλον” άνοιξαν οι πύλες του 3ου κεντρικού φεστιβάλ της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου. Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται πολιτικές συζητήσεις, workshops, συναυλίες γνωστών λαϊκών καλλιτεχνών, θεατρικές παραστάσεις καθώς και άλλα διαδραστικά δρώμενα. Εκείνο πάντως που κέρδισε σίγουρα τις εντυπώσεις την πρώτη ημέρα του φεστιβάλ ήταν οι όμορφες παρουσίες των κοριτσιών της Αριστεράς και οι χορευτικές τους ικανότητες στο Swing και τον Ικαριώτικο. 
Δεν μπορούσαν να φανταστούν τι θα επακολουθήσει.
Παρευρέθησαν εκτός των άλλων και ο κύριος Τσίπρας μετά της συζύγου του κυρίας Περιστέρας. Μετά την ομιλία του κυρίου Τσίπρα άρχισαν τα έκτροπα με τους συντρόφους να βγάζουν τα πιο ακραία φαλλοκρατικά ένστικτα.
Άρχισαν να μπεκροπίνουν και έβαλαν τα κορίτσια να δουλεύουν κουβαλώντας κιβώτια και ποτήρια. Μάλιστα αγρίεψαν όταν η συντρόφισσα Πόπη δεν έφερε μεζέ. Σχεδόν κλαίγοντας η συντρόφισσα Λίτσα μας δήλωσε πως "δεν φτάνει που μας ξεπάτωσαν, έβαψαν και τα κιβώτια της βότκας μπλε στα χρώματα της ΝΔ για να μας κάνουν λέει να αισθανθούμε το βάρος της δεξιάς που πρέπει να ξεφορτωθούμε.
Αψευδής μάρτυρας των καταγγελιών που έκαναν οι συντρόφισσες τα φωτογραφικά ντοκουμέντα.

 



















Copyright © 2014 frizArta | Designed With By Blogger Templates
Scroll To Top