18/5/12

Αποκάλυψη ΣΟΚ


Το κρανίο του άτυχου ΑΡΤΝΟΥ


Νέα επιστημονικά ευρήματα αποδεικνύουν το λόγο της εξαφάνισης των δεινοσαύρων:
ΕΦΑΓΑΝ ΑΡΤΝΟ

ΒΡΕΘΗΚΕ ΑΡΤΝΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΥ;;;

Πρόσφατα στην πόλη της ΟΚΛΑΧΟΜΑ βρέθηκαν κόκαλα ενός γιγαντιαίου δεινόσαυρου. Αυτό δεν είναι το περίεργο. Το περίεργο είναι ότι μέσα στην κοιλιά του δεινοσαύρου βρέθηκε ένας ανδρικός σκελετός που δεν είναι άνθρωπος ούτε πίθηκος όπως λέει ο Δρ Δαβίδ Posvby, ηγέτης μιας κυβερνητικής ομάδας που μελετά τα οστά του δεινοσαύρου. Ο σκελετός που βρίσκεται μέσα στην κοιλιά του δεινοσαύρου είναι ελαφρύς , έχει ένα δυσανάλογα μεγάλο βολβοειδές κρανίο και οι υποδοχές των ματιών είναι αμυγδαλοειδή. Το όλο εύρημα χρονολογείται ότι είναι
110 εκατομμύρια χρόνια πριν .
"Δεν μπορώ να σας πω ακόμα ακριβώς τι είναι εκείνο το πράγμα που κατάπιε ο δεινόσαυρος ,αλλά μπορώ να σας πω ένα πράγμα θετικά. Δεν είναι άνθρωπος και δεν είναι βεβαίως οποιοδήποτε είδος πίθηκου." Αυτά είπε ο Δρ Δαβίδ....
Η πρόσφατη ανακάλυψη στην Οκλαχόμα έδειξε ότι ο δεινόσαυρος ήταν περίπου 60 τόνους και ήταν ένας από τους μεγαλύτερους δεινοσαύρους που υπήρχε στη γη. Ήταν τόσο βαρύς που κάθε του βήμα προκαλούσε μικρούς σεισμούς στην γύρω περιοχή.
Η έκπληξή τους όμως ήταν μεγάλη όταν στην κοιλιά του δεινόσαυρου βρέθηκε άθικτος ένας σκελετός ανδρός, στο μέγεθος μικρού παιδιού, με κρανίο που έμοιαζε με αυτά που δείχνουν οι ταινίες επιστημονικής φαντασίας. Πήραν τον σκελετό και το μετέφεραν στο εργαστήριο της Ουάσιγκτον του Δρ Posvby's για την περαιτέρω έρευνα. Εκεί δόθηκαν εντολές να μην ειπωθεί τίποτα στον Τύπο για την εύρεση του εξωγήινου.
Ο Δρ Posvby όμως έχει δημοσιεύσει ο ίδιος λίγες πληροφορίες για το πλάσμα που βρέθηκε.
"Το πλάσμα που βρέθηκε στο δεινόσαυρο είχε ύψος περίπου 4 πόδια και περπατούσε όπως εμείς. Το μέγεθος του εγκεφάλου του δείχνει ότι ήταν ευφυές ον , πολύ περισσότερο από εμάς. Ήταν χορτοφάγο και είναι δυνατό ότι αυτός ο μικρός εξωγήινος να πήρε από κοντά τον δεινόσαυρο, ίσως θέλοντας να τον μελετήσει καθισμένος σε ένα κλαδί δέντρου. Εκεί μπορεί να έγινε το ατύχημα μια που το γεύμα του δεινοσαύρου ήταν ένας τόνος φύλλα και χόρτα την ημέρα."
Το νέο εύρημα όπως οι λένε εμπειρογνώμονες αποδεικνύει ότι οι επισκέπτες από το διάστημα στην γη ήρθαν από τους προϊστορικούς χρόνους ακόμη .

4 σχόλια:

Πέτρος Δ. είπε...

Τέτοιο μπόι, ομορφιά και εφυία... μάλλον τον προπάππο της Αλέκας βρήκαν... δεν ήξερα ότι κράταγε από Άρτα μεριά...

frizarta είπε...

Πέτρο
Η Αλέκα δεν κρατάει από τα μέρη μας, εκείνος που σίγουρα κρατάει είναι ο Τσίπρας.

Πέτρος Δ. είπε...

Ο πρωθυπουργός !!!!! Μπράβο Αρτνοί !!!!

frizArta είπε...

Ρε Πέτρο τι σκατά εξωγήινοι θα είμαστε αν δεν βγάλουμε και έναν πρωθυΠΟΡΔό

Copyright © 2014 frizArta | Designed With By Blogger Templates
Scroll To Top