16/12/11

Χθες μαλάκας, σήμερα αρχιμαλάκας

Με διαφορά ωρών είμαι ο μεγαλύτερος μαλακομαλάκας του πλανήτη 

Χθες

Κόβουν τον 15ο & 16ο μισθό 

Την ώρα που τίθεται σε συζήτηση – έστω κα ανεπίσημα - η κατάργηση του 13ου και του 14ου μισθού οι υπάλληλοι της Βουλής χάνουν με εντυπωσιακή καθυστέρηση τον 15ο και τον 16ο

Καταργείται το προκλητικό προνόμιο του 15ου και 16ου μισθού, των υπαλλήλων της Βουλής στην θέση του όμως θεσπίζεται κίνητρο επίτευξης στόχων στήριξης του κοινοβουλευτικού έργου, το οποίο θα χορηγείται με τη λήξη των εργασιών της κάθε συνόδου της Βουλής και με απόφαση του Προέδρου της, που θα καθορίζει τους όρους, το ύψος και τον τρόπο καταβολής.
Σύμφωνα με την τροποποίηση καταργούνται 250 κενές οργανικές θέσεις μονίμων υπαλλήλων και 50 θέσεις υπαλλήλων με σχέση ιδιωτικού δικαίου.
ΣΗΜΕΡΑ
Βουλή: Με μπόνους επιστρέφει ο 16ος μισθός!
 Tη χορήγηση ενός οικονομικού μπόνους στους υπαλλήλους της αποφάσισε η Βουλή, μετά από πρόταση του προέδρου της, Φίλιππου Πετσάλνικου, ώστε να αποκαταστήσει εν μέρει τις απώλειες των εργαζομένων στο Κοινοβούλιο από την κατάργηση του 15ου και 16ου μισθού.

 Βάσει αλλαγών που εισηγήθηκε στην Ολομέλεια ο κ. Πετσάλνικος, μεταξύ των οποίων και η ένταξη των κοινοβουλευτικών υπαλλήλων στο ενιαίο μισθολόγιο και βαθμολόγιο, θεσμοθετήθηκε το μπόνους προς τους υπαλλήλους με την ονομασία «Κίνητρο Επίτευξης Στόχων Στήριξης του Κοινοβουλευτικού Έργου», όπως αναφέρει «Το Έθνος».


Το συγκεκριμένο επίδομα αντιστοιχεί στο επίδομα «κινήτρου απόδοσης» που ισχύει στο δημόσιο τομέα και θα καταβάλλεται στη λήξη κάθε κοινοβουλευτικής περιόδου, ενώ δεν καθορίζεται το ύψος του και το αν θα καταβάλλεται σε όλους τους εργαζόμενους.
Copyright © 2014 frizArta | Designed With By Blogger Templates
Scroll To Top