12/12/11

Καλώς τα λαμόγια

Είδαν πρόβατο, είδαν χωριό και άπλωσαν δίχτυα τα λαμόγια. Δεν αναρωτήθηκαν οτι μπορεί και να είμαστε συνάδελφοι και ακόμα παραπάνω κομματικά στελέχη από αυτά τα απατεώνικα που στήνουν τέτοιους νόμους, χωριάτες σου λέει θα τσιμπήσουν.Στο e mail μου το λένε καθαρά οτι τώρα μπορώ να νιώθω ασφαλής. Τι ασφάλεια να νιώθω όταν αναπνέουμε τον ίδιο αέρα ρε λαμόγια;
Δοξάστε τους:

ΡΥΘΜΙΣΗ ΟΦΕΙΛΩΝ newsletter@rythmisi-ofeilon.gr
Ρύθμιση οφειλών υπερχρεωμένων νοικοκυριών
Έχεις χρέη που αδυνατείς να εξοφλήσεις;
Τώρα μπορείς να νιώθεις ασφαλής!

Κάνε χρήση του νόμου για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά 
 για Στεγαστικό Δάνειο, για Καταναλωτικό Δάνειο,  και Πιστωτικές Κάρτες
Ρύθμισε τα χρέη σου πλήρωσε μόνο την δόση που μπορείς ανάλογα με το εισόδημά σου, (ο νόμος προβλέπει ακόμα και μηδενική καταβολή σε πρίπτωση αδυναμίας)
Σώσε το σπίτι σου μην το βάζεις υποθήκη για καταναλωτικά και κάρτες.
Μην υποκύπτετε στην ψυχολογική βία και πίεση των Τραπεζών και των Εισπρακτικών εταιριών.
Ακόμα και αν κάνατε ρύθμιση με την τράπεζα και εξακολουθείτε να μην μπορείτε να πληρώσετε, μπορείτε να υπαχθείτε στον νόμο 3869/2010
Πληρώστε τα καταναλωτικά και τις κάρτες χωρίς τόκους. Ο νόμος προβλέπει ακόμα και διαγραφή μέρους του χρέους. (ήδη το Ειρηνοδικείο Αθηνών δικαίωσε συνταξιούχο και του διέγραψε χρέος 200.000€ από σύνολο 222.000€)
Αν έχετε λάβει εξώδικο ή διαταγή πληρωμής αναλαμβάνει δικηγόρος για την αντιμετώπιση τους.

Το γραφείο μας εξειδικεύεται στις υποθέσεις των υπερχρεωμένων νοικοκυριών και σας παρέχει πλήρη υποστήριξη για την  επιτυχή αντιμετώπιση τέτοιων περιπτώσεων.
Κάθε υπόθεση που αναλαμβάνουμε, αναλύεται οικονομικά από χρηματοοικονομικό σύμβουλο και νομικά από εξειδικευμένο δικηγόρο.
Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας για δωρεάν συνάντηση και συμβουλές, για το πώς να αντιμετωπίσετε τις τράπεζες, τις εισπρακτικές εταιρίες, τα εξώδικα και τις διαταγές πληρωμής.
 
Γραφείο Χρηματοοικονομικών και Νομικών Συμβούλων
τηλέφωνο 210-3617054  
Σίνα 28, Αθήνα


Copyright © 2014 frizArta | Designed With By Blogger Templates
Scroll To Top