14/11/11

Τα τσιμπούρια ζουν και βασιλεύουν

Δεν καταλαβαίνουν ούτε κρίση ούτε αλλαγή ούτε τίποτε. Γι αυτά τα τσιμπούρια παλεύουν να πάρουν τις δόσεις για τους μισθούς των τσιμπουριών του δημοσίου σκύλου που τους φυλάνε ως καλά τσοπανόσκυλά.
Τελικά, το ελληνικό δημόσιο λειτουργεί... μια χαρά! Επιτροπές για να επιβλέπουν τα τσιμπούρια των αστυνομικών σκύλων, επιτροπές για να βρουν το καλύτερο χαρτί υγείας...
Το ελληνικό... δαιμόνιο στο ελληνικό δημόσιο αποδεικνύεται για άλλη μια φορά. Μόνο μια ματιά να ρίξει κανείς στις επιτροπές που δημιουργούνται για... ψύλλου πήδημα, θα καταλάβει!
Αναμφίβολα οι ειδικά εκπαιδευμένοι σκύλοι είναι ένα «όπλο» στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας. Τι γίνεται όμως όταν πιάνουν τσιμπούρια; Απλό, συστήνεται Επιτροπή για να προσέχει τους σκύλους!
Τρεις αστυφύλακες (όχι κτηνίατροι) ανέλαβαν τη δύσκολη αποστολή της «μηνιαίας εξέτασης και της θεραπείας αποπαρασιτισμού του αστυνομικού σκύλου DAK», αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Τα ΝΕΑ. Τι είχαν να κάνουν οι τρεις αστυφύλακες; Να παρατηρούν και να καταγράφουν την έξοδο των παρασίτων! Και η αποστολή τους πήρε... παράταση αρκετές φορές μέχρι να εξαφανιστούν τα τσιμπούρια του DAK...
Στη Ρόδο, για τον έλεγχο των αιματολογικών εξετάσεων της Gina συστήθηκε άλλη Επιτροπή, ενώ στη Μυτιλήνη, σκύλος αγνώστων λοιπών στοιχείων «απαίτησε» να συσταθεί τριμελής Επιτροπή για την αγορά των φαρμάκων του!
Υπάρχει και πιο σοβαρό έργο για μια επιτροπή: να ψάξει και να βρει το πιο σωστό χαρτί υγείας. Στο ΙΚΑ στη Σιάτιστα τρεις υπάλληλοι έφτιαξαν μια Επιτροπή με αποκλειστικό έργο «την αναζήτηση προσφορών από το ελεύθερο εμπόριο για την προμήθεια χαρτιού υγείας και επαγγελματικού χαρτιού υγείας»... Και μάλιστα, τα μέλη της Επιτροπής είχαν την εντολή να μη σταματήσουν αν δεν τελειώσει το έργο της!
Η Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας αποφάσισε συστήσει τριμελή επιτροπή για να βρει τα κατάλληλα... εδέσματα «για τη διοργάνωση μικρής δεξίωσης κατά τον εορτασμό του Αγίου Αρτεμίου». Ο Άγιος Αρτέμιος είναι ο προστάτης της ΕΛ.ΑΣ. γι’ αυτό ίσως και περιορισμοί για το είδος και το κόστος των εν λόγω εδεσμάτων δεν τέθηκαν!
Πόσοι υπάλληλοι χρειάζονται για να σταλεί ένας φάκελος με κούριερ; Τρεις είναι η απάντηση! Συνέβη στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και πιο συγκεκριμένα στο 6ο τμήμα κοινοτικών προγραμμάτων και δημοσίων επενδύσεων. Εκεί, φτιάχτηκε μια τριμελής Επιτροπή για να ελέγξει αν όντως να δαπανηθούν 9,85€ για την αποστολή ενός φακέλου!
Copyright © 2014 frizArta | Designed With By Blogger Templates
Scroll To Top