1/8/11

Πόσο ακόμη;

Από το taxalia

Πόσο ποιό ξεφτιλισμένο κράτος μπορεί να κάνουν την Ελλάδα ;

Όλη η ξεφτίλα της Ελλάδας, για την οποία δεν έχουν καμία ευθύνη οι πολίτες -πλην του ότι ψηφίζουν πάντα "αρνητικά" με βάση τη "μαύρη προπαγάνδα και ξεχνάνε γρήγορα- βρίσκεται στις παρακάτω πέντε γραμμές από άρθρο στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ (το οποίο το ΄χει παρακάνει σε γλείψιμο στο επιτελείο του Υπουργείου Οικονομικών):

Γράφει ο Γ.Δημητρομανωλάκης:

"Ο έτερος αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Παντελής Οικονομου με δήλωσή του χθες στο ΘΕΜΑ εξήγησε ότι η κυβέρνηση δεν θα στραφεί εναντίον όσων οφείλουν 5.000 και 10.000 ευρώ, αλλά εναντίον όσων οφειλουν από 150.000 και άνω. Και για να είναι σίγουρος ότι κάποιος θερμοκέφαλος υπάλληλος δεν θα έκανε πράξη την προτέρα απόφαση, ο ίδιος ο κ. Οικονομου εξεδωσε μια ερμηνευτικη εγκύκλιο, που εφαρμοζει τα παραπάνω."
http://www.protothema.gr/blogs/blogger/post/?aid=137353

Δηλαδή:

Η Ελληνική Βουλή, ψήφισε νόμο (νόμο κύριε δημοσιογράφε, όχι απόφαση), νόμο (N.3943/2011, ΦΕΚ66-A'), ο οποίος φέρει την υπογραφή οκτώ (-8-) Υπουργών του ΠΑΣΟΚ (!!!) και είναι υποχρεωτικά εφαρμοστέος από τη "διοίκηση", τους δημοσίους υπαλλήλους εφοριακούς δηλαδή, ο οποίος προβλέπει την παραπομπή στο αυτόφωρο όσων χρωστούν πάνω από 5.000 ευρώ. Καλός, κακός, είναι νόμος. Δεν σηκώνει "επιλεκτική εφαρμογή" ! Dura lex, sed lex !
Αλλά, ο δημοσιογράφος σε ένα κρεσέντο λαϊκισμού, εκθειάζει τον Υπουργό (!!!!!) που "κλείνει πονηρά το μάτι", στους μικροοφειλέτες και μάλιστα, βαφτίζει (ο δημοσιογράφος !), ως
θερμοκέφαλο τον υπάλληο που ήθελε εφαρμόσει τον νόμο !!!!!!!!!!

Πόσο λαϊκισμό ακόμη; Πόση ξεφτίλα; Πόση κατάντια;
Αν δεν αρέσει ο νόμος στην κυβέρνηση, αν δεν είναι σωστός, ας τον αλλάξει !
Πού ακούστηκε επιλεκτική εφαρμογή του νόμου, ανάλογα με το "λαϊκιστικό ρεύμα αντίθεσης που διαμορφώνουν τα ΜΜΕ;".

Copyright © 2014 frizArta | Designed With By Blogger Templates
Scroll To Top