29/7/11

Οι ευγενικοί άνθρωποι φαίνονται

 Η αδελφότητα ΠΗΓΙΩΤΩΝ Άρτας καλοσωρίζει τον Γιώργο Παπανδρέου

ΑΓΑΠΗΤΕ Κ.
ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ
Η ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΠΗΓΙΩΤΩΝ ΑΡΤΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΠΗΓΩΝ -ΑΡΤΑΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΕΔΡΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Γ. ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ ΠΑΡΑΚΕΙΜΕΝΕΣ ΤΟΥ ΦΡΑΓΜΑΤΟΣ ΕΚΤΡΟΠΗΣ ΑΧΕΛΩΟΥ ΣΑΣ ΚΑΛΟΣΩΡΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΤΙΝΗ -ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΓΗ... 


...ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ .


ΕΠ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΥΤΗΣ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΕΠΙΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΔΥΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΘΕΣΟΥΝ .


ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ Η ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗΣ ΟΔΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑ Σ ΑΡΤΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΠΟΥ ΕΣΤΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ ΚΑΛΕΝΤΙΝΗΣ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟΚΑΜΠΟΥ [ΝΟΜΟΣ- ΑΡΤΑΣ] ΚΑΙ Η ΣΗΡΑΓΓΑ ΤΥΜΠΑΝΟΥ [ΝΟΜΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ]. 


ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΔΥΟ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΤΗΝ ΑΠ' ΕΥΘΕΙΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΔΥΟ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΑΡΓΙΘΕΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΡΑΔΟΒΙΖΙΩΝ.


ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ Η ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ 5 ΧΙΛΙΟΜ.ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΑΡΤΑΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΣΕΛΤΣΟΥ ΙΕΡΟ ΘΥΣΙΑΣΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΣΟΥΛΙΩΤΩΝ [ΑΓΝΩΣΤΟ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ] ΟΠΟΥ ΤΟ 1804 ΥΠΕΣΤΗΣΑΝ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΛΗ ΠΑΣΑ. ΑΠΟ ΤΟΥΣ 1300 ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΠΕΖΗΣΑΝ ΜΟΛΙΣ 40 ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ ΔΕ ΚΑΙ Ο 13ΧΡΟΝΟΣ ΤΟΤΕ ΜΑΡΚΟΣ ΜΠΟΤΣΑΡΗΣ .


ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΕΡΓΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΚΟΣΤΟΣ.

ΕΥΕΛΠΙΣΤΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΘΕΤΙΚΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΥΙΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥΣ

 
ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΑΤΕ

ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΠΗΓΙΩΤΩΝ ΑΡΤΑΣ
 
Πατριώτες Πηγιώτες
Το ανέκδοτο με τον Πατακό και τα @ρχίδι@ το ξέρετε; 

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τέτοιες Πηγές Εφιαλτών δεν ματαξανάκανε η Ελλάδα. Παιδιά σκύψτε και λίγο για να σας βάλει ο πρωθυπουργός ΑΑΑ άσφαλτο να πάτε με τα 4Χ4 στην πλατεία να κάνετε το κομμάτι σας.
Φτου σας ραγιάδες.

frizArta είπε...

Ήρεμα πατριώτη!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΠΗΡΕ ΑΥΤΟΣ ΠΑΙΔΙΑ ΛΗΓΜΕΝΑ Η ΒΛΑΜΕΝΑ?////

Ανώνυμος είπε...

Μαλλον, αλλά όταν τον αρμέγαν γαργαλιόνταν το παπί.Κόφτε τις μακακίες και είστε μεγάλα παιδιά. Ο πεινασμενος λύκος μας περιμενει όλους. βαστάτε τη στάνη ΟΡΘΙΑ.
Πράζ αν κρένω??? η δεν πράζ???
cool.....

ΤΡΑΓΟΜΑΛΛΟΣ είπε...

Παιδιά πολύ δεν το χοντρύνατε? θα κόψει το γαλα. Εμ και συ ρε γύφτο τι εφιάλτες και αρχίδια? κοπανάς η ναταν η ζήλια ψώρα θα γέμιζε η χώρα. με το γαμημένο τομυαλο τι μαλακιες κατεβαζεις????????
Η μήπως είσαι απ τους φραπεδάκιδες του μονοπλιού και τζάπα μαγκας???
SOORY ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΜΟΝΟΠΛΙΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

FRIZARTA ΡΙΧΤΟΥ ΜΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΚΛΙΤΣΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΘΕΙ . ΒΑΛΤΟΝ ΣΤΟ ΚΟΥΜΑΣΙ ΝΑ ΜΗ ΛΕΡΩΣΕΙ ΤΗ ΣΤΑΝΗ ΜΑΣ....ΝΑ ΦΤΥΝΕΙ ΜΕ ΗΣΥΧΙΑ ΤΑ Α@ΧΙΔΙ@Α ΤΟΥ....
ΜΩΡΕ ... ΜΩΡΕ...ΜΩΡΕ....ΚΑΝΕ ΜΠΕ

MONOPLIO είπε...

SIGA RE PAIDIA .HREMA .MIA EPISTOLH ESTEILAN OI ANURVPOI GIA ERGA THS PERIOXHS. DEN EFERAN TOYS PERSES OYTE TOYS TOYRKOYS . TI BLAKEIES EINAI AYTES

ΚΑΡΔΙΤΣΙΩΤΗΣ είπε...

ΡΩΤΑ ΡΕ ΚΟΥΦΙΟΚΕΦΑΛΕ ΓΙΑ ΤΑ 40 ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΥΜΠΑΝΟΥ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΤΗΣ ΑΡΓΙΘΕΑΣ ΤΙ ΤΡΑΒΑΜΕ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΒΑΡΚΑΔΑ ΣΤΟΝ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟ. ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΕΣΕΝΑ ΤΙ ΕΓΡΑΨΑΝ ΟΙ ΠΗΓΙΩΤΕΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΗΝΗΣΑΝ ΤΟΝ ΙΜΠΡΑΙΜ .ΕΜΕΙΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΜΑΣΤΕ ΟΧΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΚΑΜΠΙΣΙΟΙ. ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΟΡΕΙΝΟ ΒΛΑΧΑΔΕΡΟ Ε ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΒΛΑΚΑΣ..ΟΥΣΤ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ

Ανώνυμος είπε...

Γλύψτε κι άλλο τον πρωθυπουργό σας και θα σας κάνει και ντισκοτέκ στο χωριό να χορεύετε με την κακαράτζα στο παπούτσι. Ραγιάδες!

frizArta είπε...

Ηρεμαααααααα πατριώτες!!!!

ΤΡΑΓΟΜΑΛΛΟΣ είπε...

ΡΕ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΤΙ ΖΟΡΙ ΤΡΑΒΑΣ ΕΣΥ ΜΕ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ? ΜΗΠΩΣ...ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ ΕΣΚΥΨΕΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΗΓΙΩΤΗ ΚΑΙ ΣΟΥ ΜΕΙΝΕ ΤΟ ΚΟΥΣΟΥΡΙ ????
Η ΣΕ ΒΑΡΕΣΕ Η ΜΑΚΑΚΙΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΛΕΣ?
ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΤΟΣΟ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ...ΚΑΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ...... .ΠΕΣΤΟ ΝΑ ΞΑΛΑΦΡΩΣΕΙΣ. ΘΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ

frizArta είπε...

Πατριώτη ΤΡΑΓΟΜΑΛΛΕ
Ήρεμα όλα θα σιάσουν μη σκανιάζεις.

Ανώνυμος είπε...

Και συ Τραγόμαλλε τι ζόρι τραβάς που τα ρίχνω στους πασοκογλύφτες; Μήπως θίγεται το μεροκαματάκι σου; Γιατί αν ήσουν από τις Πηγές και είχες τσίπα θα έπρεπε ήδη να πλακώσεις στις φάπες τους συγχωριανούς σου.
Σιγά ρε, πτσαράδες απ' τις Πηγές. Τα διαβάσαμε τα χαΐρια σας:" Καλωσήρθατε κύριε πρωθυπουργέ....". Σηκώνεστε καθόλου όρθιοι ή πάντα με τα τέσσερα πάτε;
Ουστ, κομματόσκυλα!Ντροπή της Ηπείρου.

Copyright © 2014 frizArta | Designed With By Blogger Templates
Scroll To Top