29/7/11

ΜΑΤ στην Άρτα;

Μετρημένοι καμιά 20αριά οι διαφωνούντες με την κυβερνητική πολιτική στην ΑΡΤΑ.
Από την ΓΝΩΜΗ
Με καθυστέρηση μισής ώρας έφτασε στην Άρτα, στο ξενοδοχείο ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ, ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, συνοδευόμενος από πολυμελές κλιμάκιο υπουργών.
Η υποδοχή που του έγινε στην είσοδο του ξενοδοχείου, από τριάντα περίπου «αγανακτισμένους», καθώς επίσης και από αντιπροσωπεία των εργαζομένων στον Πτηνοτροφικό Συνεταιρισμό, που διαμαρτυρόταν για τα δεδουλευμένα του, όπως επίσης και κατοίκους του Δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων, που διαμαρτύρονταν για την απόφαση του ΣτΕ που ακυρώνει το αποτέλεσμα των εκλογών.
Σκληρά τα συνθήματα των αγανακτισμένων και θα λέγαμε ότι η λέξη «προδότης» ήταν ο πιο επιεικής χαρακτηρισμός, για ν’ ακολουθήσουν συνθήματα όπως «Τζέφρι, γουρούνι, γιουσουφάκι» και άλλα αναλόγου περιεχομένου.
Οι αγανακτισμένοι προσπάθησαν να φτάσουν στο αυτοκίνητο που μετέφερε τον πρωθυπουργό, όπως επίσης και το μικρό λεωφορείο που μετέφερε το κλιμάκιο των υπουργών, αλλά οι δυνάμεις των ΜΑΤ, τους εμπόδισαν, μιας και ήταν πολλοί οι άνδρες και σωστά τοποθετημένοι. Αποφεύχθηκαν τα επεισόδια, που μπορεί να είχαν κάποιο ενδιαφέρον…
Τα επόμενα… επεισόδια, μπροστά στην είσοδο του ξενοδοχείου ήταν χαριτωμένα. Δεκάδες παραγονίζοντες και παραγοντίσκοι της πλάκας, έτρεχαν να χαιρετήσουν ή τον πρωθυπουργό ή τους υπουργούς, δείχνοντας ότι έχουν τα «κονέ» τους και δημιουργώντας εντυπώσεις για αφελείς.
Εκεί τον πρωθυπουργό υποδέχτηκε ο οικοδεσπότης δήμαρχος Γιάννης Παπαλέξης, οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Τσιρώνης και Παύλος Στασινός, ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Παπασιώζος, ο βουλευτής Θεσπρωτίας Χρήστος Κατσιούρας, η γενική γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Δήμητρα Γεωργακοπούλου, οι δήμαρχοι του νομού Στάθης Γιαννούλης, Δημήτρης Γαλλικάς και Μαρίνος Γαρνέλης και άλλοι παράγοντες.
Χρειάστηκε να περάσει μισή ώρα για να φτάσει ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου στην αίθουσα, όπου τώρα πραγματοποιείται η σύσκεψη των εκπροσώπων των μαζικών και παραγωγικών φορέων της περιοχής.
Να σημειώσουμε ότι στο κυβερνητικό κλιμάκιο συμμετέχουν ο υπουργός Ανάπτυξης Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κουτρουμάνης, ο υφυπουργός Περιβάλλοντος Γιάννης Μανιάτης, ο υφυπουργός Υποδομών Γιάννης Μαγκριώτης, ο υφυπουργός Υγείας Χρήστος Αηδόνης, ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννης Κουτσούκος, η υφυπουργός Παιδείας Εύη Χριστοφιλοπούλου, και η γενική γραμματέας του υπουργείου Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Α ρε κιαρατά παπανδρέου, δεν βρήκα σάπιο πορτοκάλι να σε κάνου amita.

frizArta είπε...

Δεν φαίνεσαι και πολύ ευγενής πατριώτη!!!
Θα ανήκεις στους καμιά εικοσαριά διαφωνούντες. Σεβαστή η διαφωνία σου, αλλά ευγενικά, δεν είδες και την αδελφότητα ΠΗΓΙΩΤΩΝ;

Ανώνυμος είπε...

Μη με ανάβεις με τις Πηγιώτες γιατί σε κοιτώ και σε βλέπω ζυγούρι κουκκινιστό.

frizArta είπε...

Save FrizArta Πατριώτη!!!

Copyright © 2014 frizArta | Designed With By Blogger Templates
Scroll To Top