17/10/15

Την απήγαγαν εξωγήινοι και την έκαναν σκλάβα του έρωτα

Θύμα απαγωγής από εξωγήινους, οι οποίοι μάλιστα ικανοποίησαν τις σεξουαλικές τους ορέξεις πάνω της αμέτρητες φορές, ισχυρίζεται ότι έπεσε μια πρώην αξιωματικός της Αμερικανικής Πολεμικής Αεροπορίας! Και όχι μόνο αυτά, αλλά σύμφωνα πάντα με την Νιάρα Τερέλα Ίσλει ( Niara Terela Isley), τα ανθρωποειδή πλάσματα με ουρά (!) φρόντισαν πριν την επιστρέψουν στη Γη, να σβήσουν τη μνήμη της, η οποία ωστόσο επανήλθε μέσω της ύπνωσης. 

Γιατί μπορεί οι περισσότερες γυναίκες να έχουν συνδυάσει το φεγγάρι με το ρομαντισμό, ωστόσο η πρώην στρατιωτικός είχε την τύχη να το επισκεφθεί και την (περισσότερο) ατυχία να γίνει γι΄ αυτήν εφιαλτικός τόπος μαρτυρίου. Συγκεκριμένα, σε μία μυστική βάση στην αθέατη πλευρά της Σελήνης! (Ε βέβαια, μην τους πάρει και κανένα μάτι). Για όσο διάστημα μάλιστα παρέμεινε εκεί, η Nιάρα όχι μόνο εξαναγκάζονταν να κάνει σεξ με εξωγήινους, οι οποίοι την είχαν μετατρέψει σε ερωτική σκλάβα αλλά και να κουβαλά κουτιά! 


Και μπορεί επίσης να εργαζόταν στην περιβόητη βάση, με βεβαρημένο εξωγήινο… μητρώο, Tonopah Test Range στη Νεβάδα των ΗΠΑ, ωστόσο υποστηρίζει ότι δεν θυμάται σχεδόν τίποτα από τη συγκεκριμένη περίοδο. Παρά μόνο ότι ένας φρουρός τη βίασε μπροστά σε συγκεντρωμένο πλήθος, σε ένα υπόγειο καταφύγιο, αφού πρώτα της έκανε ένεση με ένα μυστηριώδες φάρμακο στο λαιμό! 

Στη συνέχεια, όπως αποκάλυψε στο aquarianradio, μεταφέρθηκε στο φεγγάρι, όχι μία, αλλά σχεδόν 10 φορές, όταν ήταν 25 ετών! Κάθε μία από αυτές, μάλιστα, κακοποιούνταν σεξουαλικά, ενώ οι εξωγήινοι τη χρησιμοποιούσαν και για διάφορες εργασίες, όπως στο χειρισμό ηλεκτρονικών μηχανημάτων τα οποία έσκαβαν στα σκοτεινότερα μέρη της Σελήνης. 

Η Νιάρα, η οποία είναι μητέρα ενός παιδιού και πλέον ζει στο Κολοράντο, υποστήριξε ακόμα μεταξύ άλλων ότι τα βράδια δεν της επιτρεπόταν να κοιμάται, λόγω της αυξημένης σεξουαλικής ανάγκης των reptilians. Στους βιασμούς, δε, βοηθούσαν και κάποιοι «γκρι εξωγήινοι», όπως και άλλοι άνθρωποι που επίσης εξαναγκάζονταν να τους βοηθούν με τις εργασίες επέκτασης της βάσης τους. 

Μετά τις απαγωγές που σταμάτησαν το 1980, η άτυχη Αμερικανίδα κατέφυγε στην ύπνωση, προκειμένου να… θυμηθεί, καθώς αντιλήφθηκε ότι είχε πολλά κενά μνήμης… Σε μία από τις συνεδριάσεις, κληθείσα να περιγράψει τα πλάσματα που ευθύνονται για την απαγωγή της, ανέφερε ότι ήταν «ανθρωποειδή με ουρά και κίτρινα μάτια με σχιστές κόρες όπως των γατιών». «Φοβόμουν πολύ. Ήξερα ότι έπρεπε να γυρίσω πίσω στην κόρη μου και ήμουν έτσι πολύ συνεργάσιμη. Δεν ήθελα να κάνω κάτι που θα έθετε σε κίνδυνο τη ζωή μου», καταλήγει…
Copyright © 2014 frizArta | Designed With By Blogger Templates
Scroll To Top