26/10/14

Αρβελέρ: Φοβερή αποκάλυψη για την Αμφίπολη

Τελικά αποκάλυψε το ποιος είναι θαμμένος στη σύντομη μελέτη της «Εικασίες, Βεργίνα-Αμφίπολη», ένα μικρό βιβλίο που μόλις κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Ερμής, η διάσημη βυζαντινολόγος καταθέτει την πραγματικότητα και την Αλήθεια για να λάβουν τέλος οι εικασίες. 
Σύμφωνα με όλες τις αποδείξεις που παρέθεσε στην Αμφίπολη είναι θαμμένη μια προσωπικότητα με τα χαρακτηριστικά και τις ιδιαιτερότητες ενός πανέμορφου νέου.
Η διάσημη καθηγήτρια που έγραψε τάκα τάκα το βιβλίο να πουλήσει τώρα που είναι ζεστό το κλίμα μας δήλωσε τα παρακάτω αφήνοντας άφωνη την παγκόσμια και Ελληνική επιστημονική κοινότητα: "Στην Αμφίπολη είναι θαμμένος ο Κάστανος νεαρός μπουζουξής στην ταβέρνα "η γοργόνα" στο λιμάνι της Αμφίπολης. Αυτό το γνωρίζω από πρώτο χέρι, διότι όταν πήγα να πάρω τότε στην Αμφίπολη το καράβι για να πάω στο Παρίσι να γίνω καθηγήτρια είχαμε έναν σύντομο δεσμό. Μου το είχε εκμυστηρευτεί τότε σε ένα γλέντι στο χωριό του την Ροδαυγή Άρτας όπου τα έτσουξε λίγο παραπάνω στην γιορτή Κάστανου και Τσίπουρου που κάνουν από τότε κάθε χρόνο, οτι μαζεύει λεφτά για να κάνει τον τάφο του εκεί."
Copyright © 2014 frizArta | Designed With By Blogger Templates
Scroll To Top