18/9/14

Συγκινητική υποδοχή του frizArta από τον Αρτινό τύπο

Δεν πρόλαβε να κυκλοφορήσει η ηλεκτρονική ενημερωτική σελίδα του frizArta και όπως ήταν φυσικό οι πρώτες αντιδράσεις ήρθαν στο φως της δημοσιότητας. Σύσσωμος ο τύπος της πόλης, έντυπος και ηλεκτρονικός εκδήλωσε το ενδιαφέρον του το οποίο είναι πραγματικά συγκινητικό. Τόσον η αποδοχή όσο και τα συγχαρητήρια μας έκαναν να κοκκινίσουμε κυριολεκτικά από χαρά.
Όλοι οι εκδότες και ιδιοκτήτες των μέσων επικοινώνησαν μαζί μας για να εκφράσουν τα μπράβο και τον θαυμασμό τους για την προσπάθειά μας. Άπαντες με δική τους πρωτοβουλία τηλεφωνικώς ή με email απαίτησαν να δημοσιοποιήσουμε τις ευχές και τα συγχαρητήρια τους.
Έτσι χωρίς καθόλου έπαρση σας παρουσιάζουμε τις δηλώσεις τους για την σελίδα μας.
Ν. Κοντογιώργος (Αετός των Τζουμέρκων): Πήραν τέτοια φόρα που πέταξαν πιο ψηλά κι από μένα τον Αετό των Τζουμέρκων στην ενημέρωση. Η κρυστάλλινη θέση τους μόνο με το πεντακάθαρο χιόνι των Τζουμέρκων μπορεί να συγκριθεί. Ήταν κάτι που έλειπε από τα Τζουμέρκα. 
Γ. Τατσόπουλος (Τηλεβόας): Τέτοιες αλήθειες έχουμε να δούμε από την εποχή που θα είναι πρωθυπουργός ο Αλέξης Τσίπρας. Είναι δυναμικοί και άμεμπτοι, απλά ήθελα να τους θυμίσω διακριτικά πως η βουλευτής Άρτας του ΣΥΡΙΖΑ κυρία Όλγα Γεροβασίλη έστειλε επιστολή διαμαρτυρίας και για την έλλειψη Λούφας στην ταβέρνα NO NAME.
Ν. Στάμος (ΗΧΩ): Παιδιά τι να σας λέω, είχα να κλάψω και να συγκινηθώ έτσι από προχτές που έριξε τρία στην Αθλέτικο ο θρύλος. Δεν παίζονται μπράβο πάνε για πρωτάθλημα και θα σκάσει πάλι ο Λάκης από το κακό του που παίζει με το καφενείο της βόρειας Απγαζίας.
Β. Παπάς (Ταχυδρόμος): Θα έλεγα πως είναι συνεχιστές μιας προσπάθειας που κάνουμε εδώ και καιρό για την ανεξάρτητη δημοσιογραφία αλλά όπως πάνε θα μας ξεπεράσουν. Μόνο μια συμβουλή στα παιδιά. Μην πίνεται ξεροσφύρι το τσιπράκι, πάντα με μεζέ.
Λ. Στασινός (παρατηρητής): Μπράβο και ξανά μπράβο είναι παρατηριτηκοί και μαχητές. Το μόνο που δεν είδαν και το σημειώνω απλά ήταν η ανάλυση που έκανε ο παρατηρητής για τον ΣΥΡΙΖΑ ΑΡΤΑΣ και μας πήραν σβάρα. Απλά το θυμίζω έτσι για να υπάρχει.Πάντων δεν παίζονται μπράβο και να κοιτάνε και τις αναλύσεις μας.
Γ. Καραγιάννης (ΑΜΒΡΑΚΙΑ) : Είναι τόσο καλοί που εκτός από το κεντρικό σαλόνι που τους αφιέρωσα με συνεντεύξεις θα τους τυπώσω και σε τσάντες να τους βλέπει όλη η Άρτα. Μπράβο!!!
ΜΑΧΗΤΗΣ: Σύμφωνα με το δελτίο τύπου που μας έστειλαν είναι ακαταμάχητοι, μοναδικοί, αληθινοί, ειλικρινείς, ΜΑΧΗΤΙΚΟΙ, χίλια μπράβο.
Κ. Γκέτσης (ΓΝΩΜΗ): Αυτό είναι το όγδοο θαύμα και συνέβη στην Άρτα. Θα μπορούσα να το συγκρίνω μόνο με την επιτυχία του Αρτινού μαθητή ΑΓΓΕΛΟΥ ΓΚΕΤΣΗ αλλά για το θαύμα αυτό έγραψαν και οι ίδιοι. Ελπίζω να βαδίσουν στα χνάρια του Αρτινού μαθητή ΑΓΓΕΛΟΥ ΓΚΕΤΣΗ και να μας κάνουν πάντα υπερήφανους όπως και ο Αρτινός μαθητής ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΚΕΤΣΗΣ. Πάντα τέτοια και να τους μεταβιβάσω και τα συγχαρητήρια από την GOOGLE όπου είχε πάει για να βραβευτεί ο Αρτινός μαθητής ΑΓΓΕΛΟΣ  ΓΚΕΤΣΗΣ.

Ευχαριστούμε πραγματικά frizArta team
Copyright © 2014 frizArta | Designed With By Blogger Templates
Scroll To Top