20/9/14

Όταν εμείς τρώγαμε πέη, κόβατε τον κόκκο ρύζι στα τρια

Εντύπωση προκάλεσε η είδηση πως στο Πεκίνο υπάρχει ρεστοράν που σερβίρει πέη και κάνει χρυσές δουλειές. Μαγειρεύουν τα πάντα από το τεράστιο πέος της γαλάζιας φάλαινας, που έχει μήκος 2,5 μέτρα και κοστίζει 460 ευρώ η μερίδα, μέχρι πέος αλόγου που φθάνει τα 45 εκατοστά και όποιο άλλο πέος ζώου επιθυμεί ο πελάτης!
Σκοτώνουν οτι βρουν μπροστά τους αρκεί να έχει μεγάλο πέος, από γαϊδουράκια μέχρι καναρίνια εκτός φυσικά από Κινέζους που δεν πιάνουν σέντσι λόγω μεγέθους.
Φυσικά και σ' αυτή την περίπτωση είναι πολύ πίσω οι κακομοίρηδες, γιατί όπως σε όλα και σ' αυτή την περίπτωση οι Έλληνες έχουν την πρωτιά. Δεν θα αναφερθούμε στα πέη που μας μοιράζουν χρόνια τώρα οι πολιτικοί μας και τα καταπίνουμε άνευ σιέλου, αλλά σε πιάνει το παράπονο να τρως εκτός των εκλεκτών πεών και κάτι σάπια σαν του Στουρνάρα, του Χαρδούβελη, του Πικραμένου, του Παπαδήμου κλπ.
Πάντως είναι μια καλή ευκαιρία αφού οι Κινέζοι τρώνε τα πάντα να σκεφτούμε μια καλή δουλειά για συνάλλαγμα. Να κάνουμε εξαγωγή πεών. Μιας και τις θέλουν μεγάλες αυτοί οι τύποι και οι πολιτικοί μάλλον τέτοιες τις έχουν αφού δεν βγάζουμε άχνα. Να την ξεκινήσουμε την εργασία και βλέπουμε, ή θα χεστούμε στο τάλαρο ή θα βαρέσουμε κανονι λόγω μεγέθους. Πάντως όλο και κάποιο κέρδος θα υπάρξει. Εσείς τι λέτε;
Copyright © 2014 frizArta | Designed With By Blogger Templates
Scroll To Top