31/1/12

Ρε άντε γαμηθείτε τελικά

Τα ΠΑΣΟΚόσκυλα και σ' αυτό είδαν κονόμα και όρμηξαν με τις ΜΚΟ και άλλα κομματόσκυλα. Τίποτε δεν αφήνουν όρθιο τα κωθώνια.

Απαγόρευση παροχής συσσιτίου από μη οργανωμένους φορείςΑίσθηση προκαλεί η απόφαση του γενικού γραμματέα Δημόσιας Υγείας, κου Αντώνη Δημόπουλου...
 
Απαγόρευση παροχής συσσιτίου από μη οργανωμένους φορείς
να απαγορεύσει τη διανομή συσσιτίου από «μη αρμόδιους φορείς», έτσι ώστε να «προστατευθεί η δημόσια υγεία».

Οι φορείς που ασχολούνται με την παροχή οργανωμένου συσσιτίου, αναφέρεται στην εγκύκλιο, θα πρέπει να ενημερώνουν γραπτώς και εγκαίρως για τη δραστηριότητά τους αυτή και να συνεργάζονται με την αρμόδια υγειονομική υπηρεσία της περιφέρειας, σχετικά με τον προμηθευτή - παρασκευαστή, τον τρόπο, τον χώρο και τον χρόνο διάθεσης των συσσιτίων, έτσι ώστε να μπορεί να υπάρχει επίβλεψη της εφαρμογής όλων των υγειονομικών όρων και προϋποθέσεων, προκειμένου να διασφαλίζεται η υγιεινή των προσφερόμενων γευμάτων.


Σύμφωνα με την εγκύκλιο, και τα κοινωνικά παντοπωλεία και κοινωνικά καφενεία που ανήκουν σε επίσημους φορείς ή ΜΚΟ και τα οποία εξυπηρετούν κοινωνικά ασθενείς ομάδες υπόκεινται σε υγειονομικό έλεγχο από τις αρμόδιες υγειονομικές υπηρεσίες.
Πηγή: Επίκαιρα
Copyright © 2014 frizArta | Designed With By Blogger Templates
Scroll To Top