29/8/11

Οι τρεις μάγοι και άλλα ευτράπελα

Εκτός από τους τρεις μάγους με τα "δώρα" ήρθε και ο Μίχας και αφού ΠΑΣΟΚ είναι οτι θέλει λεει: «τα λάθη που κάναμε και απ’ αυτά θα χαράξουμε την πορεία του κόμματος και της κυβέρνησης».
Καταλάβαταν τώρα εεε;
Διαβάζουμε στην ΓΝΩΜΗ

Μικρή η συμμετοχή στελεχών του ΠΑΣΟΚ προβληματίζει την ηγεσία του κόμματος
Αν και ο εκπρόσωπος της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ πρώην νομάρχης Πειραιά Γιάννης Μίχας, προσπάθησε να ωραιοποιήσει την εικόνα της περιφερειακής συνδιάσκεψης που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο στην Άρτα, η συμμετοχή στελεχών απ’ όλη την Ήπειρο ήταν ελάχιστη και φυσικά ελάχιστα και τα πολιτικά συμπεράσματα που εξήχθησαν.
Στο καθαρά πολιτικό μέρος της συνάντησης αυτής, την κεντρική εισήγηση έκανε ο κ. Μίχας, ο οποίος θεώρησε τις περιφερειακές συσκέψεις, που γίνονται εν όψει της Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης που θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο στην Αθήνα, ουσιαστικές διαδικασίες, οι οποίες και θα καθορίσουν την πορεία του κόμματος, στα επόμενα χρόνια.
«Θα δούμε μέσα απ’ την συνδιάσκεψη», είπε ο κ. Μίχας, «τα λάθη που κάναμε και απ’ αυτά θα χαράξουμε την πορεία του κόμματος και της κυβέρνησης». Ο κ. Μίχας ζήτησε απ’ τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ να μιλήσουν με παρρησία και να μην ωραιοποιήσουν τα πράγματα, ώστε να βγουν και τα χρήσιμα συμπεράσματα.
Την έναρξη των εργασιών της σύσκεψης έκανε με σύντομο χαιρετισμό του, ο γραμματέας της Περιφερειακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Λάμπρος, που κι αυτός ζήτησε απ’ τα στελέχη να καταθέσουν τις απόψεις τους, χωρίς υπεκφυγές, αναζητώντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Ο κ. Πεταλωτής
Απ’ την κυβέρνηση ήρθε μόνο ο υφυπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Πεταλωτής, ο οποίος εκτός της κομματικής διαδικασίας, ασχολήθηκε και με θέματα του υπουργείου του. Συνοδευόμενος απ’ τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Δημήτρη Τσιρώνη και Παύλο Στασινό, συναντήθηκε στο χώρο του Δικαστικού Κτιρίου Άρτας, με τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Δημήτρη Τσίρκα, απ’ τον οποίο άκουσε τα αιτήματα του δικηγορικού κόσμου της Άρτας και εξέφρασε την βούληση να ασχοληθεί ουσιαστικά με αυτά. Ζητήθηκε να ασχοληθεί με την αποκατάσταση του παλιού δικαστικού κτιρίου, με σκοπό να στεγαστεί εκεί το Ειρηνοδικείο Άρτας.
Copyright © 2014 frizArta | Designed With By Blogger Templates
Scroll To Top