10/8/11

Ο Παύλος και η μοναξιά του

Από το agioritikovima.gr
ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ,ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΥ...
Χθες επισκεφθήκαμε τον δίχρονο Παύλο που νοσηλεύεται στην χειρουργική κλινική του νοσοκομείου Παίδων ΄΄Αγία Σοφία΄΄. Είναι εγκαταλελειμένος από τους γονείς του και πάσχει από ατρισία ορθό,μία πάθηση στο παχύ έντερο το οποίο έχει υποστεί απόφραξη .Χειρουργήθηκε προχθές,όλα πήγαν καλά.
 Παρόλου,που είναι στην ηλικία των δυο χρονών,ο Παύλος  δεν δείχνει να έχει μάθει και πολλές λέξεις.Μόνο δυο-τρεις γνωρίζει.Το προσωπικό της κλινικής φαίνεται να του δίνει στοργή και αγάπη,ειδικά η εθελόντρια της Αρχιεπισκοπής Αθηνών που το φροντίζει ήταν πολύ ζεστή μαζί του.
Το παιδί όμως έδειχνε φοβiσμένο και συνεχώς κρατούσε σφιχτά το χέρι της νοσηλεύτριας.Ωστόσο,σύμφωνα με μαρτυρίες αναγνωστών του agioritikovima.gr,που βρέθηκαν προχθές εκεί,κάποιος νοσοκόμος της Χειρουργικής δεν ήταν και πολύ κομψός μαζί του. Τον προσφωνούσε με ακατανόμαστη λέξη ..άνοιγε τα μάτια του να τον φοβερίσει..και άλλα. Μπορεί να τα έκανε στο πλαίσιο του παιχνιδιού,όπως υποστήριξε μία νοσηλεύτρια, αλλά αυτό μόνο παιχνίδι δεν είναι. Το agioritikovima.gr επισκέφθηκε τον Παύλο μαζί με κάποιον αναγνὠστη μας που προθυμοποιήθηκε να τον βοηθήσει.Θα είμαστε ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΟΣΟ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ!
Η δημοσιογραφική ομάδα του agioritikovima.gr
Copyright © 2014 frizArta | Designed With By Blogger Templates
Scroll To Top