9/7/11

Το πεντί μίλισαι ελίνικος

<%= CmtFramework.Web.Portal.CurrentArticle.Title %>

Ερώτημα προς το πεντί: Ο μπαμπάς έχει καμία ευθύνη για όλα αυτά που λες;

Νίκος Παπανδρέου: «Οι βουλευτές ζουν με τα δανεικά της τρόικα»
Του ΣΠΥΡΟΥ ΝΑΝΝΟΥ
Συντηρούμενους από τα λεφτά της τρόικα χαρακτηρίζει εμμέσως πλην σαφώς όλους τους βουλευτές ο Νίκος Παπανδρέου! Ο αδερφός του Γιώργου Παπανδρέου, με άρθρο του στο περιοδικό Οικονομική Επιθεώρηση λέει όσα δεν μπορεί να πει ο... πρωθυπουργός, στέλνοντας παράλληλα μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.
«Όλοι οι βουλευτές ζουν με τα δανεικά της τρόικας… χωρίς να το πολυ-λένε εκείνοι που βγάζουν το ψωμί τους καταγγέλλοντάς την» σημειώνει μεταξύ άλλων στο άρθρο του, βάζοντας επίσης στο στόχαστρό του και τα ΜΜΕ όταν επισημαίνει πως «...τα 350 δισ. που δανειστήκαμε πήγαν, στην ουσία, σε πολλά πράγματα, και όχι μόνο στη διαφθορά, όπως λένε ορισμένοι λαοπλάνοι στα μίντια των οκτώ στην τηλεόραση».
Εξάλλου και όπως επίσης τονίζει στο άρθρο «αυτά που χτίσαμε, μεταξύ άλλων, ήταν η σύγχρονη δημοκρατία μας… Και τα κόμματα και οι συνδικαλιστές και οι ακτιβιστές επωφελήθηκαν -έμμεσα- από την τεράστια πολιτιστική άνθηση που στήριξε το έλλειμμα».
Υπογράμμισε ακόμα πως όσοι ψάξουν για σοβαρές και βιώσιμες λύσεις, όσοι πάνε πέρα από τις εύκολες κορώνες θα έχουν τιμήσει το έθνος πραγματικά προσθέτοντας πως η λύση βρίσκεται στο μέλλον και όχι στο παρελθόν.
Και κατέληξε λέγοντας τα εξής: «...Θα υποφέρει για ένα διάστημα η πολιτιστική μας παραγωγή. Σε όγκο σίγουρα, αλλά όχι από ποιότητα. Ναι, έχουμε τεράστιο έλλειμμα. Πληρώνουμε για τη ζωή που κάναμε ως έθνος μέχρι τώρα».
Copyright © 2014 frizArta | Designed With By Blogger Templates
Scroll To Top