27/6/11

Σαλιοβολισμός χωρίς έλεος!


Από το SOFISTIS
Όμως, έχει αρχίσει να μην γουστάρει και την παθητικότητα και έτσι, αντί για την βία του λιθοβολισμού, προτιμά την αποδοκιμασία του ..σαλιοβολισμού! Ήδη, πολλά κυβερνητικά στελέχη και βουλευτές έχουν εισπράξει ένα δείγμα από το «φτύσιμο» και το σάλιο των αγανακτισμένων και πλέον ξέρουν πολύ καλά ότι όποιοι ψηφίσουν αυτό το νέο ιδιαζόντως ειδεχθές έγκλημα κατά της κοινωνίας, που κατ ευφημισμό λέγεται «μεσοπρόθεσμο», δεν θάχουν πια τόπο να σταθούν και τόπο να αναπνεύσουν από τις τεράστιες ροχάλες που θα καταπνίξουν το άθλιο πρόσωπο τους..-Θα μας πάρουν με τις πέτρες! Είχε πει στη Βουλή ο ανεκδιήγητος Γιωργάκης τρέμοντας τον ..λιθοβολισμό. Τελικά, παρότι συνεχίζουν ακάθεκτοι τη βρώμικη δουλειά αναλαμβάνοντας για λογαριασμό των διεθνών τοκογλύφων να βιάζουν κατ εξακολούθησιν την κοινωνία, εντούτοις δεν τους πήραν με τις πέτρες, αυτός ο λαός παραείναι δυτικός και πολιτισμένος, μεγαλόκαρδος και ανεκτικός και αποδεικνύει ότι δεν γουστάρει τη βία..
Γονάτισε πια η κοινωνία σαν το βουνό που πληγώθηκε.. Και οι αδίστακτοι εντολοδόχοι των διεθνών τοκογλύφων, Γιωργάκηδες και Βαγγέληδες εκβιάζοντας και σωτηρολογώντας ξεδιάντροπα σκύβουν και πάλι πάνω της, όχι για να την σώσουν, πώς γίνεται να σώζεται κάποιος όταν του κόβεις χέρια και πόδια, όχι για να σώσουν την πατρίδα, ποιά πατρίδα σώζεται χωρίς το λαό της, αλλά για να ρουφήξουν και την τελευταία σταγόνα από το αίμα της και να την παραδώσουν στους δανειστές-τοκογλύφους..
Δεν υπάρχει πια ούτε ένας στοιχειωδώς σκεπτόμενος που δεν γνωρίζει ότι αυτή η υπέρτατη θυσία της κοινωνίας δεν πάει στην σωτηρία της χώρας, ούτε στην ανάπτυξη, ούτε στις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις και αλλαγές, ούτε στα άδεια ταμεία, αλλά κατ ευθείαν στις τσέπες των δανειστών-τοκογλύφων.. Δεν υπάρχει πια ούτε ένας στοιχειωδώς σκεπτόμενος που δεν γνωρίζει ότι καμία Τρόικα δεν απαγόρεψε να πληρωθούν οι «αγορές» από τους μονίμως κλέφτες και φοροφυγάδες και επέβαλε να πληρωθούν ειδικά από τους μονίμως συνεπείς και λεηλατημένους μισθωτούς και συνταξιούχους.. Καμιά αντιπολίτευση δεν εμπόδισε τη σύλληψη της φοροδιαφυγής και αρνήθηκε τη συναίνεση στην πάταξη της.. Μέχρι και το ΔΝΤ μιλά για τους άδικους φόρους.. Μέχρι και αυτοί οι κυβερνητικοί εκπρόσωποι του ΜΕΓΚΑ έχουν αρχίσει να ομολογούν κάποιες αλήθειες, ακόμα και ο πλέον θρασύς, ο κορυφαίος βλάξ όλων των εποχών και πολιτισμών ο Καψής..
Αλλά τελικά τι σημαίνει βία;.. Μήπως δεν είναι ακόμα πιο σκληρή και από αυτόν τον λιθοβολισμό η βία που επιβάλει τη φτώχεια, τη δυστυχία, την εξαθλίωση, την ταπείνωση, τη συστηματική εξολόθρευση ολόκληρης της μεσαίας τάξης των μισθωτών και συνταξιούχων, τη μετατροπή των ανθρώπων σε αριθμούς και της κοινωνίας σε μια απέραντη έρημο όπου αποξηραίνεται συνειδητά και συστηματικά κάθε ελπίδα δροσιάς, χαράς, προσδοκίας και ανθρώπινης διαβίωσης; Αν αυτό δεν είναι βία που ξεπερνά κάθε βαρβαρότητα τότε τι σημαίνει βία; Μόνο χειροδικία και λιθοβολισμός;
Σαλιοβολίστε τους λοιπόν χωρίς έλεος!!! Και αυτούς που ψηφίζουν και αυτούς που στηρίζουν. Άλλο η αποδοκιμασία και άλλο η βία! Η αποδοκιμασία δεν είναι άσκηση βίας είναι μια διαμαρτυρία που έχει και αυτή τις διαβαθμίσεις της. Ξεκινά από την πιο ήπια μορφή, το γιουχάισμα, φτάνει στην πιο οργισμένη, στο γιαούρτωμα, περνά σε πιο δύσοσμες μορφές με σάπιες ντομάτες και αυγά και κορυφώνεται με την πιο ατιμωτική αποδοκιμασία μη βίας, το φτύσιμο. Ο σαλιοβολισμός δεν είναι βία. Δεν προκαλεί βλάβη στην σωματική ακεραιότητα, απλώς την εξυπηρετεί ώστε να γίνεται πιο γλιστερή για να έρπει στους διαδρόμους της εξουσίας. Ο Σαλιοβολισμός είναι οι ροχάλες μιας κοινωνίας που την βίασαν και την πίεσαν πολύ και τώρα εκτοξεύει τα υγρά της..
Ο Σαλιοβολισμός, σε αντίθεση με τον λιθοβολισμό είναι η ειδοποιός διαφορά Δύσης και Ανατολής, είναι έκφραση πολιτισμού, αξιοπρέπειας και στοιχειώδους αντίδρασης ενός κοινωνικού οργανισμού που κατακρεουργείται.. Άλλωστε, είναι ο μόνος τρόπος για να φοβηθούν οι μακελάρηδες και να κάνουν λίγο πίσω… δεν υπάρχει άλλος.. Και όσοι σαλιοβολούνται αντί να μιξοκλαίνε στα τηλεοπτικά παράθυρα καλύτερα να λένε και ευχαριστώ που δεν τους λιθοβόλησαν όπως είπε ο αρχηγός τους..
Την Τετάρτη όλη η Ελλάδα θα βρίσκεται στην πλατεία έτοιμη να εκτοξεύσει από το στήθος της σε μορφή ροχάλας την αποδοκιμασία της και τη συσσωρευμένη αηδία ολόκληρων δεκαετιών.. Και ας μη ανησυχεί ο Πάγκαλος. Δεν θα χρειαστούν τα τάνκς, όπως είπε, για να προστατέψουν τις τράπεζες. Αυτό που θα χρειαστούν όλοι αυτοί οι άθλιοι είναι κουκούλες. Απλές μαύρες κουκούλες για να κρύβονται, καθώς καταδίδουν το λαό τους στις ξένες «αγορές» και ταυτοχρόνως να προστατεύονται απ τις ροχάλες της πιο βαθειάς και έντονης αποστροφής του..
Copyright © 2014 frizArta | Designed With By Blogger Templates
Scroll To Top