24/6/11

Χρειαζόταν η συνέντευξη γι' αυτό;

Διαβάζουμε στην ΓΝΩΜΗ
 Χρειαζόταν η συνέντευξη γι αυτό;
ΤΙ ΗΤΑΝ κι αυτό. Ολόκληρη συνέντευξη τύπου, να τρέχουν οι δημοσιογράφοι, για να πει ο βουλευτής, ότι δεν έπρεπε να είναι αυτός στο κάδρο της αφίσας που κυκλοφόρησε και θεωρεί ανεπιθύμητους τους βουλευτές μας (Τσιρώνη, Στασινό και Παπασιώζο), να έρθουν στον τόπο μας. Αυτό τουλάχιστον καταλάβαμε εμείς, ως αφορμή της συνέντευξης που παραχώρησε ο βουλευτής της ΝΔ, προχθές το μεσημέρι, λίγο πριν αναχωρήσει για την Βουλή, όπου όπως είπε δεν θα έδινε (και δεν έδωσε) ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση

"ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ" απ' την "ΓΝΩΜΗ"ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ δεν γνωρίζουν, τις προηγούμενες ημέρες κυκλοφόρησε αφίσα αγανακτισμένων πολιτών που έχει τις φωτογραφίες των τριών βουλευτών και στο πάνω μέρος της γράφει «ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ», για την πόλη και την περιοχή για ΔΕΝ έκαναν για τον τόπο μας και τους πολίτες. Η αφίσα, δε λέμε, βρίσκει πρόθυμους συμπολίτες μας να συμφωνήσουν με το περιεχόμενό της, οπότε μπορούμε από τώρα να υποψιαστούμε τι μπορεί να γίνει στην πόλη και τα χωριά, με την έναρξη της προεκλογικής περιόδου, που όπως όλοι συμφωνούν, δεν θ’ αργήσει να έρθει.

Η ΣΥΝΕΝΕΤΕΥΞΗ του βουλευτή, κατά τα άλλα, δεν έβγαλε είδηση, μιας και δεν υπήρχε λόγος, έτσι στα καλά καθούμενα να έχουμε μια συνέντευξη. Αλλά είναι της εποχής… Όταν δεν έχει κάτι καλύτερο να κάνει κάποιος πολιτικός παράγοντας, δίνει μια συνέντευξη στα τοπικά μέσα και ότι γίνει… Βεβαίως εμείς, επειδή πέρασαν και τα χρόνια και έχουμε δει πολλά, δεν είμαστε πρόθυμοι για τέτοιου είδους συνεντεύξεις.
Copyright © 2014 frizArta | Designed With By Blogger Templates
Scroll To Top