21/6/11

Κα Τριάντου προς βουλευτές Άρτας

Από τον Αετό των Τζουμέρκων
"Κύριοι Βουλευτές, κ.κ. Τσιρώνη, Στασινό και Παπασιώζο,
Βρισκόμαστε σε μια χρονική στιγμή όπου η ιδιότητα του «Βουλευτή του Ελληνικού Κοινοβουλίου», τυχαίνει των χειροτέρων κριτικών και - σχεδόν - ισοπεδωτικά. Ναι, το γνωρίζω, σας ενοχλεί αυτή η κριτική της ισοπέδωσης., αλλά...
Ας τα πάρουμε από την αρχή. Την υλοποίηση των αποφάσεων της κάθε Κυβέρνησης την ασκούν -κυρίως - οι Βουλευτές του εκάστοτε «Κόμματος» που βρίσκεται Κυβέρνηση. Δηλαδή, μέχρι τώρα, έχουν περάσει από τους Υπουργικούς Θώκους (και γύρω από αυτούς), αν όχι όλοι οι διατελέσαντες Βουλευτές των δύο μεγάλων κομμάτων, σχεδόν οι περισσότεροι.
ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ, όμως, από αυτούς επικυρώνανε με την ψήφο τους, όλα τα Νομοσχέδια που έφερνε, προς ψήφιση, η δική τους παράταξη, όταν ήταν Κυβέρνηση. Το «κατά συνείδηση» κατέληγε σε φαρσοκωμωδία, αν εξαιρέσουμε κάποια λεκτικά «νταϊλίκια» μπροστά στις κάμερες για να δοξαστούν από το «πελατειακό του κοινό»!
Η πατρίδα μας βρίσκεται στον γκρεμό με κύρια ευθύνη του Πολιτικού Προσωπικού της αλλά και των Πολιτών της.
Επίσης, τα τελευταία 30 χρόνια έχουν γίνει γνωστά ένα σωρό σκάνδαλα από το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ, με πρωτοπόρο το ΠΑΣΟΚ, μιας και κυβέρνησε τα περισσότερα χρόνια. Δεν υπήρξε καμία τιμωρία, που σημαίνει ότι όσοι Υπουργοί και Βουλευτές ευθύνονται για τα παραπάνω, ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΑΣ !!!
Θα μου πείτε τι φταίνε όσοι είναι τίμιοι πολιτικοί;
Όμως, οι τίμιοι πολιτικοί τι άλλο προορισμό έχουν από τους πολίτες, παρεκτός να αποβάλλουν από το σώμα τους άτιμους και τους ανήθικους;;;;;;;;
Το σίγουρο είναι ένα, ότι δεν επιλεγήκατε από του ψηφοφόρους σας για να συγχρωτίζεστε και να συνδιαλέγεστε με τους ΑΤΙΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞΑΓΟΡΑΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ !!!
Ο Μάνος Χατζηδάκης έλεγε : Ότι όταν βλέπεις το Τέρας και δεν αντιδράς, σημαίνει ότι είσαι κομμάτι του Τέρατος !
Το ίδιο έχετε γίνει κι' εσείς, οι Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, κομμάτι του Τέρατος, όσοι από εσάς δεν είστε το ίδιο το ΤΕΡΑΣ !
Επίσης οι Βουλευτές της Αντιπολίτευσης, που δεν είναι λίγοι, ήταν και είναι εγκλωβισμένοι σε μια αυτιστική περιχαράκωση του αλάθητου των «πιστεύω» τους (βλέπε ΚΚΕ), με λόγο ύπαρξης την καταγγελία, μακριά από την βουβή εξέλιξη της κοινωνίας. Χάιδεμα αυτιών και λαϊκισμός, διατήρηση και συντήρηση ενός εξαγορασμένου (και από αυτούς) και συντεχνιακού συνδικαλισμού. 
Κανείς τους δεν μίλησε δημόσια και σοβαρά για τις τεράστιες ευθύνες των πολιτών (;) στη σημερινή κατάντια της χώρας μας. Οι καλοί πολίτες και το κακό κράτος! Και ενώ το δημόσιο χρέος μεγάλωνε, περιοριστήκανε στις καταγγελίες και στην αγωνιστική γυμναστική από Πεδίο του Άρεως στο Σύνταγμα.
Επανέρχομαι, λοιπόν, στο συμπέρασμα ότι, ναι, όλοι το ίδιο ιδιοτελείς και φαύλοι είστε!
Ίσως έχουν ξεμείνει κάποιοι, κάπου, ελάχιστοι που δεν έχουν σαπίσει, αλλά στο σάπιο κρέας μολύνονται και τα υγιή κομμάτια, εκτός και αν τα κόψεις με το μαχαίρι.
Ειδικά προς του Βουλευτές - Πατριώτες του ΠΑΣΟΚ, που σε λίγες μέρες θα ψηφίσουν το ίδιο - με χθες- μεσοπρόθεσμο :
ΕΙΣΤΕ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ, ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ, γιατί
ΚΑΙ Ο ΔΩΣΙΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΟΥ!!!!
Ολγα Τριάντου
από την Ανεμορράχη

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο, κυρία Τριάντου και ξανά μπράβο.

Ανώνυμος είπε...

Εάν δεν υπήρχε η ανοχή από τα κομματόσκυλα,δεν θα υπήρχε και ο Παπανδρέου να κάνει αυτά που κάνει.
Μπράβο στην κυρία Τριάντου, διότι το σύστημα δεν είναι απρόσωπο.

Copyright © 2014 frizArta | Designed With By Blogger Templates
Scroll To Top